CLIENTII HORNBACH, INTERESATI ATAT DE PRODUSE, CAT SI DE SERVICII

Consilierea, serviciile de mixare a vopselelor, cel de debitare a lemnului, de montaj și de confecționare rame sunt cele mai solicitate servicii de către clienții Hornbach. Potrivit unui studiu realizat recent de către retailerul de DIY, românii sunt într-o permanentă căutare de sfaturi de bricolaj și grădinărit, atât la nivelul întregii piețe de bricolaj, cât şi în magazinele proprii. În sprijinul acestora, Hornbach și-a școlarizat toți angajații, iar pentru cei din zona corporate a amplasat mai multe puncte de informare.

”În ultima perioadă, tot mai mulţi români acordă o importanţă deosebită serviciilor oferite de magazinele de bricolaj. Chiar dacă preţul este şi el foarte important, serviciile puse la dispoziţie au un impact pozitiv pe termen lung”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach. ”Serviciul de montaj este foare important pentru clienţii care au proiecte mai mari, deoarece economisesc timp în alegerea unui meseriaş şi, în plus, dispun şi de garanţia lucrării timp de doi ani”, a mai spus acesta.

Un alt serviciu din oferta Hornbach, potrivit pentru cei care au puțin timp la dispoziție, este cel de rezervare-ridicare. Pe scurt, el presupune alegerea unui produs şi ridicarea ulterioară a acestuia din magazin. Pe larg, se referă la faptul că  oricine poate consulta cel mai recent pliant al companiei, rezerva prin email sau fax produsul dorit în cel mai apropiat magazin, iar apoi în patru ore de la efectuarea comenzii, îl poate ridica.

Dacă sunteți client Hornbach, atunci puteți beneficia şi de servicii de transport. Astfel, puteți închiria contra-cost camionete mici cu sau fără şofer sau camioane de mare tonaj dotate cu liză şi rampă. Gratuit vă puteți transporta cumpărăturile de DIY cu remorcile puse la dispoziție de către retailer.

Pe lista serviciilor populare se numără și confecţionarea de perdele, utilizat pentru a croi, sulfila şi aplica rejansă. Serviciul de finanţare, ce oferă  posibilitatea achiziţionării în rate a produselor cu valoare mai mare de 300 de lei, fără dobândă sau girant, este și el cerut de mare parte din clienţi.

Atenție însă – costurile serviciilor oferite nu este inclus in prețul produselor! Singurul fără bani este serviciul de consiliere.

Dacă doriți să răsfoiți cel mai recent catalog Hornbach, o puteți face direct de pe blogul DIY Bazaar. Dacă vreți să vedeți și ce alte promoții mai sunt disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, atunci vizitați secțiunea Oferte DIY. Strict pentru campaniile derulate de Hornbach, vizitați  DIY – Who is who în România/Hornbach. Pentru informații suplimentare despre cele mai mari companii de do it yourself prezente în România, dați click AICI.

Dacă sunteți pasionați de bricolaj și de proiecte de home decor, vă așteptăm și pe site-ul nostru diybazaar.ro.

Spor la bricolat!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s