OFERTE LA 11 ANI DE PRAKTIKER

11 ani de Praktiker pe piața din România, un motiv întemeiat pentru ca retailerul să iasă pe piață cu o serie de oferte speciale. În plus, pentru clienții săi, compania de do it yourself (DIY) a relansat platforma online www.praktiker.ro, ce pune la dispoziția utilizatorilor unelte utile pentru proiecte variate de amenajare. Noua versiune de site este de acum adaptată și la dispozitive mobile și la tablete, integrând un calculator pentru materiale, o galerie foto cu mii de produse de DIY și un ghid de amenajări.

oferte praktiker

Sursa: Praktiker

Dacă vă gândeați să le trece pragul, cei de la Praktiker vă mai dau un motiv să o faceți: la orice produs cumpărat aveți șansa de a câștiga un premiu surpriză. Tot pentru a marca momentul aniversar, retailerul va lansa și o campanie, sub deviza ”Venit, văzut, cumpărat!”

Pentru alte informații privitoare la produsele și campaniile Praktiker, vizitați secțiunea DIY – Who is who în România/Praktiker, dar și secțiunea Oferte DIY a blogului, pentru a fi la curent cu cele mai importante promoții de do it yourself derulate de retailerii prezenți pe piața din țara noastră.

Pentru proiecte diverse de DIY, idei de amenajări și sfaturi practice, vizitați diybazaar.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s