A CINCEA SAPTAMANA DE REDUCERI LA IKEA

”Cum înnoirea de toamnă e numai la câteva raze de soare distanţă, probabil te gândeşti ce schimbări să mai faci acasă, cum să împrospătezi atmosfera din interior şi să creezi un confort aşa cum îţi place ţie. Pentru un plus de inspiraţie, noul Catalog IKEA 2014 se află chiar acum în drum spre casa ta. Iar ca să poţi face în acelaşi timp şi economie, noi ţi-am pregătit o nouă ofertă specială. Ocazia? A sosit şi cea de-a cincea săptămână în care sărbătorim cu bucurie, alături de tine, împlinirea unui an de IKEA FAMILY”. Acesta este mesajul cu care IKEA îți promovează oferta din intervalul 19-25 august.

Iată care sunt produsele pe care le puteți achiziționa la prețuri mai mici până în această duminică.

reduceri IKEA Family

Sursa: IKEA

Promoția se încheie săptămâna următoare, de luni alte produse urmând a intra în campania dedicată aniversării unui an de IKEA Family. Trebuie să rețineți un lucru: ofertele sunt dedicate exclusiv membrilor IKEA Family.

După ce ați ales piesele de mobilier și accesoriile pentru casă, pentru găsirea stilului potrivit, puteți răsfoi revista IKEA Live sau noul Catalog IKEA, disponibil online, direct de pe blogul DIY Bazaar. Pentru alte știri despre produsele, serviciile și campaniile retailerului suedez, vizitați secțiunea DIY – Who is who in Romania/Ikea. Pentru informații despre cele mai recente promoții, accesați secțiunea Oferte DIY, iar pentru date privind inițiativele celor mai reprezentative companii de do it yourself din țara noastră vizitați DIY – Who is who în România.

Pentru proiecte variate de DIY, idei de amenajări și sfaturi practice există diybazaar.ro!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s