INCA O LUNA PANA LA NOUL CATALOG KIKA

Catalogul kika mai este valabil încă o lună, mai exact până pe 15 septembrie! Apoi retailerul lansează pe piață un nou pliante, cu produsele disponibile pentru următoarele șase luni. Actuala broșură, cu denumirea ”Bine ai venit în lumea grădinilor kika 2013!”, abundă de articole destinate spațiilor exterioare. În cele 132 de pagini ale sale puteți găsi seturi complete de mobilier pentru curte și terasă, canapele și dulapuri de grădină, dar și șezlonguri și umbrare. Nu lipsesc nici accesoriile, de la perne, textile sau veselă. Dacă vă plac plantele, atunci puteți achiziționa diverse etajere pentru ghivece.

În ton cu actualul pliant, până pe 18 august, mobilierul și decorațiunile de grădină au prețuri mai mici cu până la -34%.

Catalogul kika este disponibil direct de pe blogul DIY Bazaar. Pentru a-l vizualizat, dați click pe imaginea de mai jos.

catalog kika

Sursa: kika

Mai multe informații despre promoțiile disponibile în magazinele de do it yourself din România găsiți la secțiunea Oferte DIY, iar date despre campaniile principalilor retaileri din domeniu găsiți la secțiunea DIY – Who is who în România. Dacă vă place să bricolați și sunteți pasionați de home decor, vă invităm și pe site-ul nostru, diybazaar.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s