A PATRA SAPTAMANA DE REDUCERI LA IKEA

Dacă ești membru IKEA Family acum poți profita de reduceri la noi game de produse. Astfel puteți alege să vă reorganizați cărțile preferate într-o nouă bibliotecă mai încăpătoare sau să vă decorați pereții cu buzunărașe pentru depozitare, simpatice și utile pentru toate mărunțișurile.

Produse la prețuri speciale găsiți și pentru baie, dormitor sau camera de zi. Iată mai jos lista completă a articolelor incluse în oferta dedicată aniversării unui an de IKEA Family.

un an de ikea family

Sursa: IKEA

Promoția se va încheia peste două săptămâni, selecția de produse schimbându-se la o săptămână la alta.  Un lucru este important de reținut: ofertele sunt dedicate exclusiv membrilor IKEA Family.

După ce ați ales piesele de mobilier și accesoriile pentru casă, pentru găsirea stilului potrivit, puteți răsfoi revista IKEA Live. Pentru alte știri despre produsele, serviciile și campaniile retailerului suedez, vizitați secțiunea DIY – Who is who in Romania/Ikea. Pentru informații despre cele mai recente promoții, accesați secțiunea Oferte DIY, iar pentru date privind inițiativele celor mai reprezentative companii de do it yourself din țara noastră vizitați DIY – Who is who în România.

Pentru proiecte variate de DIY, idei de amenajări și sfaturi practice există diybazaar.ro!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s