UN NOU CATALOG AMBIENT

Noul catalog Ambient are 40 de pagini pline de produse tocmai bune pentru proiectele noastre preferate de DIY! De la instalații sanitare, gresie, faianță sau parchet, până la diferite tipuri de materiale și unelte pentru construcții, renovări și reparații, toate pot fi folosite cu succes în planurile noastre. Oferta variată de produse este cu atât mai interesantă cu cât prețurile sunt reduse cu până la 40% la o bună parte din articolele disponibile la raft.

Broșura Ambient și implicit campania de soldare sunt valabile până pe data de 9 septembrie. Catalogul retailerului este disponibil direct de pe blogul DIY Bazaar. Pentru a-l vizualiza, dați click pe imaginea de mai jos.

catalog produse Ambient

Sursa: Ambient

Pentru a vedea și ce alte promoțiile mai sunt disponibile în magazinele de do it yourself din România, vizitați secțiunea Oferte DIY. Pentru informații despre cei mai activi retaileri din domeniu vizitați DIY – Who is who în România, iar dacă sunteți pasionați de DIY și home decor, vă așteptăm și pe site-ul diybazaar.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s