SOARELE TOPESTE PRETURILE IN MAGAZINUL LEROY MERLIN

La capitolul produse de sezon, vara câștigă detașat aparatele de aer condiționat. Foarte cerute atunci când temperaturile urcă simțitor în termometre, ele sunt la mare căutare în toate magazinele și raioanele de profil. Leroy Merlin nu face excepție și ofertă aparate de aer conditionat inverter și aparate de aer conditionat simple la prețuri reduse. Informații despre serviciul de montaj găsiți în magazinul retailerului.

Pentru a vedea tipurile de aparate disponibile și prețurile lor, dar și alte articole din departamentul ”Electrice”, dați click pe imaginea de mai jos.

oferte august 2013

Sursa: Leroy Merlin

Dar Leroy Merlin activează pe piața de DIY, așa că pe rafturile sale veți găsi mult mai mult decât aparate de aer condiționat sau electrice. Cel mai recent catalog al retailerului poate fi vizualizat direct de pe blogul DIY Bazaar și este valabil până pe data de 4 septembrie.

catalog august 2013

Sursa: Leroy Merlin

Pentru a vedea și ce alte promoțiile mai sunt disponibile în magazinele de do it yourself din România, vizitați secțiunea Oferte DIY. Pentru informații despre cei mai activi retaileri din domeniu vizitați DIY – Who is who în România. Dacă sunteți pasionați de DIY și home decor, vă așteptăm și pe site-ul diybazaar.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s