NOI OFERTE LA UN AN DE IKEA FAMILY!

Sărbătoarea dedicată aniversării unui an de IKEA Family continuă! Este a treia săptămână în care retailerul suedez reduce prețurile la mai multe produse aflate pe rafturi magazinului său din România. Dacă aveți planuri de cumpărături, iată ce puteți achiziționa în următoarele șapte zile de la IKEA (pentru a vedea toate articolele incluse în campania de șase săptămâni, dați click pe imaginea de mai jos).

oferte IKEA Family

Sursa: IKEA

Promoția se va încheia peste trei săptămâni, selecția de produse schimbându-se la o săptămână la alta.  Un lucru este important de reținut: ofertele sunt dedicate exclusiv membrilor IKEA Family.

După ce ați ales piesele de mobilier și accesoriile pentru casă, pentru găsirea stilului potrivit, puteți răsfoi revista IKEA Live. Pentru alte știri despre produsele, serviciile și campaniile retailerului suedez, vizitați secțiunea DIY – Who is who in Romania/Ikea. Pentru informații despre cele mai recente promoții, accesați secțiunea Oferte DIY, iar pentru date privind inițiativele celor mai reprezentative companii de do it yourself din țara noastră vizitați DIY – Who is who în România.

Pentru proiecte variate de DIY, idei de amenajări și sfaturi practice există diybazaar.ro!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s