OFERTE NOI LA UN AN DE IKEA FAMILY

La un an de IKEA Family, reducerile se țin lanț timp de șase săptămâni! Astfel, numeroase piese de mobilier de interior și de exterior, ce pot fi integrate în orice tip de amenajare și de compartimentare, dar și accesorii, textile și ustensile pentru casă au prețuri mai mici decât în restul anului.

Pentru a vizualiza produsele incluse cea de-a doua săptămână a promoției, dați click pe imaginea de mai jos. Prețurile afișate sunt valabile până pe data de 4 august. 

oferte la un an de IKEA Family

Sursa: IKEA

Pe site-ul IKEA găsiți și articole ce urmează a intra la ofertă în săptămânile următoare, până pe data de 1 septembrie.

Nu uitați nici de campania aflată în derulare până pe 18 august, în cadrul căreia puteți achiziționa sute de produse la prețuri mai mici cu până la 70%. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și include produse din game variate, precum mobilă, decorațiuni, textile sau ustensile de bucătărie. Mai multe detalii despre acest subiect citiți AICI.

Pentru a vizualiza întreaga gama de produse IKEA, puteți răsfoi catalogul 2013 direct de pe telefonul mobil. El poate fi descărcat direct de pe blogul DIY Bazaar: aplicația pentru Android și aplicația pentru iOS (click pe cuvintele albastre ”aplicație pentru Android” și ”aplicație pentru iOS”).

Odată alese piesele de mobilier și accesoriile pentru casă vă puteți inspira din revista IKEA Live pentru a le așeza și a le combina cu succes împreună. Pentru alte știri despre produsele, serviciile și campaniile retailerului suedez, vizitați secțiunea DIY – Who is who in Romania/Ikea. Pentru informații despre cele mai recente promoții, accesați secțiunea Oferte DIY, iar pentru date privind inițiativele celor mai reprezentative companii de do it yourself din țara noastră vizitați DIY – Who is who în România.

Pentru proiecte variate de DIY, idei de amenajări și sfaturi practice există diybazaar.ro!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s