REDUCERI DE PANA LA 70% LA IKEA

Până pe 18 august, compania suedeză IKEA derulează în magazinul său din România (amplasat în zona comercială Băneasa, București) o campanie de soldare, sute de produse având acum prețuri mai mici cu până la 70%. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și include produse din game variate, precum mobilă, decorațiuni, textile sau ustensile de bucătărie.

DIY Bazaar vă prezintă în continuare o selecție de articole reduse. Pentru a vedea toate produsele disponibile și prețurile lor de vară, dați click pe imaginea de mai jos.

reduceri de pana la 70% la ikea

Sursa: Ikea

Catalogul IKEA este disponibil și de pe telefonul mobil. Așa că vă puteți inspira în orice moment din gama de produse a retailerului. Puteți descărca aplicația pentru Android și aplicația pentru iOS direct de pe blogul DIY Bazaar (click pe cuvintele albastre ”aplicație pentru Android” și ”aplicație pentru iOS”).

Idei tocmai bune de pus în practică găsiți și în revista IKEA Live. Pentru alte știri despre produsele, serviciile și campaniile retailerului suedez, vizitați secțiunea DIY – Who is who in Romania/Ikea. Pentru  informații despre cele mai recente promoții, accesați secțiunea Oferte DIY, iar pentru date privind inițiativele celor mai reprezentative companii de do it yourself din țara noastră vizitați DIY – Who is who în România.

Pentru proiecte variate de DIY, idei de amenajări și sfaturi practice există diybazaar.ro!

Reclame

Un gând despre „REDUCERI DE PANA LA 70% LA IKEA

  1. Pingback: OFERTE NOI LA UN AN DE IKEA FAMILY | D.I.Y. Bazaar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s