BRICOATELIERELE LUNII IULIE

În iulie, pasionații de proiecte de do it yourself pot învăța tehnici eficiente de montare a obiectelor sanitare, de tratare a lemnului de exterior și de aplicare a tencuielii decorative. Unde? În cadrul BricoAtelierelor organizate la fiecare sfârșit de săptămână de la experții Bricostore.

DIY Bazaar vă prezintă mai jos calendarul workshop-urilor din această lună:

BricoAteliere iulie 2013Sursă: Bricostore

6 iulie – Aplicarea vopselei lavabile

 Sub deviza ”Culoarea valorizează spațiul, tehnica valorizează ideea!”, specialiștii Bricostore vă vor învăța cum să alegeți vopseaua, cum să pregătiți pereții pentru vopsire, dar și ce unelte vă sunt necesare  pentru realizarea proiectului.

13 iulie – Turnarea șapei de beton 

Dacă doriți să construiți sau să renovați o casă, acesta este un atelier de la care nu trebuie să lipsiți! De ce? Pentru că șapa este baza pe care se montează unele dintre cele mai importante finisaje din locuință. Cele mai uzuale sunt gresia și parchetul. În cadrul workshop-ului  veți afla câte tipuri de șapă există și care este cel mai potrivit pentru fiecare proiect în parte (exp: simplă, glisată, flotantă sau încălzită).

20 iulie – Montarea sau schimbarea ușilor 

Nu trebuie să fiți tâmplari de meserie pentru a putea monta cu un minim efort și fără surprize neplăcute o ușă în locuința dumneavoastră. Cu sculele potrivite și cu pașii de realizare bine stabiliți în minte, rezultatele nu vor întârzia să apară. La BricoAtelier veți învăța și cum se finisează pereții după schimbarea ușilor, un motiv în plus pentru a participa.

27 iulie – Schimbarea și întreținerea ferestrelor 

Alegerea corectă a tâmplăriei este importantă pentru confortul traiului de zi cu zi. Ca să nu mai spunem de faptul că o fereastră de generație nouă izolează mult mai bine locuința, contribuind astfel la reducerea costurilor de încălzire. La workshop-ul Bricostore aveți ocazia să învățați care sunt diferitele niveluri de securitate pe care le pot avea ferestrele, cum se montează și cum se întrețin pentru o folosință îndelungată.

Dacă doriți să participați la atelierele prezentate mai sus, o puteți face accesând linkul REZERVARI. Este important de știut faptul că astfel de activități nu se desfășoară momentan în magazinele din Arad, Constanța și Drobeta. Pentru opinii și  sugestii referitoare la Brico Ateliere puteți scrie la client@bricostore.ro.

Mai multe detalii despre Bricostore aflați citind profilul companiei. Dacă doriți să fiți la curent și cu alte campanii de DIY disponibile în țara noastră, vizitați secțiunea blogului DIY – Who is who în România. Nenumărate proiecte de do it yourself găsiți și pe site-ul nostru, diybazaar.ro, alături de variate sfaturi de amenajări, cooking și home decor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s