HORNBACH: PROSPECT NOU, TARGURI SI EXPOZITII, DOAR IN IULIE

Iulie vine cu un nou prospect la Hornbach, cu expoziții și târguri de plante de grădină. Dar să le luăm pe toate la rând. Înainte de a vă arăta catalogul din această lună, vă prezentăm o selecție de produse pentru activități cât se poate de diverse. Prețurile sunt valabile în perioada 1-31 iulie 2013.

catalog iulie 2013

Sursă foto: Hornbach

Mult mai multe articole și informații despre fiecare în parte, găsiți răsfoind broșura retailerului direct de pe blogul DIY Bazaar. Cum? Dând click pe imaginea de mai jos.

catalog iulie 2013

Sursă foto: Hornbach

Weekendul 5-6 iulie vine cu oferte la peste 20 de soiuri de palmieri de mici dimensiuni, precum Chamaedorea elegans, sau la cei care pot fi plantați doar în spații deschise, precum Trachycarpus fortunei. De miercuri, 3 iulie, și până pe 27, puteți admira expoziția de cactuși și plante suculente, iar cu sprijinul consultaților din magazin puteți cumpăra cele mai potrivite soiuri pentru spațiul dumneavoastră.

În iulie, ”înlocuirea cabinei de duș” este tema lunii la Hornabach. Într-o serie de prezentări veți putea afla și învăța cum se montează un astfel de obiect sanitar și de ce materiale și unelte aveți nevoie pentru a duce cu succes la îndeplinire acest proiect diy.

Nu uitați că pentru alte oferte de do it yourself aveți la dispoziție secțiunea de Oferte DIY. Dacă vreți să vedeți strict ce campanii și promoții a mai derulat Hornbach în lunile trecute, accesați secțiunea DIY – Who is who în România/Hornbach. Pentru informații suplimentare despre cele mai mari companii de do it yourself prezente în România, dați click AICI.

Dacă iubiți bricolajul și proiectele de home decor, vă așteptăm și pe site-ul nostru,diybazaar.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s