ATELIERELE LUNII IUNIE LA BRICOSTORE

La atelierele de week-end de la Bricostore, toți pasionaţii de proiecte DIY (do it youself), începători și avansați, pot afla numeroase sfaturi practice pe care să le aplice mai apoi în gospodărie. Luna iunie începe cu un BricoAtelier dedicat montării țiglei metalice, în ziua de 8.

Ţigla metalică este un produs din ce în ce mai folosit în construcţia de acoperişuri, deoarece este foarte rezistentă, are o greutatea mică şi un aspect plăcut. Un alt plus este montajul se realizează foarte uşor.

Pe 15 iunie, este vremea să învățăm cum să montăm parchet laminat, un proces nu pe atât de complicat pe cât sună și foarte eficient din punct de vedere al costurilor.  Pe 22, trecem de la podea la tavan și aflăm de la experții Bricostore cum să montăm un plafon fals, ideal pentru a da un aspect nou camerelor şi pentru a masca imperfecţiunile sau cablurile electrice. Ultimul atelier din lună, cel de pe 29, este dedicat montării gresiei și faianței. 

Calendarul BricoAtelierelor, în iunie:

  • 8 iunie: Cum montăm ţigla metalică?
  •  15 iunie: Montarea parchetului
  • 22 iunie: Cum montăm plafonul fals din gips carton?
  • 29 iunie: Montarea gresiei şi faianţei
calendar Bricoateliere

Sursă foto: Bricostore

 

Pentru înscrieri puteți accesa linkul: REZERVARI

Este important să știți, că momentan atelierele nu țin în magazinele din Arad, Constanta și Drobeta. Pentru sugestii și păreri referitoare la BricoAteliere, puteți scrieți la client@bricostore.ro.

Mai multe detalii despre Bricostore aflați citind profilul companiei. Dacă doriți să fiți la curent și cu alte campanii de DIY disponibile în țara noastră, vizitați secțiunea blogului DIY – Who is who în România. Nenumărate proiecte inedite de do it yourself găsiți și pe site-ul nostru,diybazaar.ro, alături de variate sfaturi de amenajări, cooking și home decor.

Dacă sunteți pasionați de do it yourself, vă așteptăm și pe site-un nostru, diybazaar.ro, pentru a descoperi nenumărate tutorial și sfaturi practice pentru casă și grădină.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s