CATALOGUL LUNII IUNIE LA HORNBACH

Catalogul Hornbach vine cu noi proiecte interesante și în luna iunie. Vedete sunt tehnicile de montare a parchetului și evident sortimentele din care puteți alege. De asemenea, puteți selecta și dintr-o paletă vastă de lacuri și vopsele, dintre sute de obiecte și instalații sanitare, dar și din numeroase tipuri de gresie și faianță.

Pe pasionații de DIY, Hornbach îi învață în această lună cum să realizeze un mini-iaz și le arată de ce materiale au nevoie pentru a finaliza cu succes proiectul. Pentru mai multe detalii, vizitați catalogul din iunie direct de pe blogul DIY Bazaar, dând click pe imaginea de mai jos.

catalog iunie 2013

Sursă foto: Hornbach

Tot la Hornbach, în zilele de 7 și 8 iunie (vineri și sâmbătă) vor fi organizate expoziții cu vânzare a mii de specii de plante perene. Mai multe detalii puteți citi  AICI.

Nu uitați că pentru alte oferte de do it yourself aveți la dispoziție secțiunea de Oferte DIY. Dacă vreți să vedeți strict ce campanii și promoții a mai derulat Hornbach în lunile trecute, accesați secțiunea DIY – Who is who în România/Hornbach. Pentru informații suplimentare despre cele mai mari companii de do it yourself prezente în România, dați click AICI.

Dacă iubiți bricolajul și proiectele de home decor, vă așteptăm și pe site-ul nostru, diybazaar.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s