CONSTRUIREA PROPRIULUI SISTEM DE IRIGATII {ATELIER BRICOSTORE}

Învățați care sunt componentele de care aveți nevoie pentru a construi un sistem de irigații pentru grădină la atelierul Bricostore, din ziua de 11 mai. Pentru a vă bucura de statul în aer liber, este esențial să știți care sunt pașii de asamblare ale unui asemenea sistem. Sâmbătă, începând cu orele 12.00, specialiștii Bricostore vă arată tot ce trebuie să știți. Și, în plus, vă fac și un cadou surpriză.

Înscierile se fac la Biroul de Informații, prin telefon, sunând la 021 404 4011 sau direct de pe site-ul retailerului, www.bricostore.ro.

atelier gratuit bricostore

Sursă foto: Bricostore

Momentan atelierele nu se țin în magazinele din Arad, Constanța și Drobeta. Impresii și sugestii referitoare la Brico Ateliere puteți transmite la adresa client@bricostore.ro.

Nu uitați că pentru alte oferte de do it yourself aveți la dispoziție secțiunea de Oferte DIY. Dacă vreți să vedeți strict ce campanii și promoții a mai derulat Bricostore în lunile trecute, accesați secțiunea DIY – Who is who în România/Bricostore. Pentru informații suplimentare despre cele mai mari companii de do it yourself prezente în România, dați click AICI. Pentru proiecte de DIY și sfaturi de home decor vizitați-ne site-ul, www.diybazaar.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s