CATALOG PRAKTIKER: ”IDEI MARI, BUGETE MICI”

”Idei mari, bugete mici!”, aceasta este deviza celui mai recent catalog Praktiker. Până pe 5 mai, puteți cumpăra din toate magazinele retailerului produse la prețuri  speciale pentru casă și grădină. Pentru că vara este din ce în ce mai aproape, vă recomandăm piscinele exterioare, umbrarele și mobilierul pentru curte. Dacă stați la bloc, puteți împrospăta decorul cu o nuanță pastelată de vopsea sau înlocuind gresia și faianța din baie ori bucătărie. Sau chiar mai simplu de atât! Puteți achiziționa piese noi de mobilier, perdele și decorațiuni la prețuri reduse, pentru a le înlocui pe cele uzate ori pentru a crea noi puncte de interes în locuința dumneavoastră.

Catalogul Praktiker este disponibil direct de pe blogul DIY Bazaar și îl puteți accesa rapid dând click pe imaginea de mai jos.

catalog praktiker aprilie 2013

Sursă foto: Praktiker

Pentru alte informații privitoare la produsele și ofertele Praktiker, vizitați secțiunea DIY – Who is who în România/Praktiker, dar și secțiunea Oferte DIY a blogului, pentru a fi la curent cu cele mai importante campanii de do it yourself derulate de retailerii prezenți pe piața din țara noastră. Pentru proiecte diverse de DIY, idei de amenajări și sfaturi practice, vizitați diybazaar.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s