HORNBACH, CATALOG DE APRILIE

Catalogul Hornbach din luna aprilie abundă de produse și sfaturi pentru proiecte variate de DIY. Odată cu venirea primăverii, gama de plante disponibilă în magazinele retailerului s-a diversificat. Astfel, în această lună, vedetă sunt sortimentele noi de plante mediteraneene și aromatice. Însă tot la Hornbach mai puteți găsi și sculele și uneltele necesare îngrijirii curții (atât a plantelor decorative, cât și a legumelor, arbuștilor și gazonului), dar și piese de mobilier pentru exterior. 

Pentru lucrările de interior, puteți alege din variate tipuri de gresie și faianță ori obiecte sanitare. Vreți să vopsiți ceva? Studiați cu atenție gama de lacuri și vopsele! Iar pentru reparații diverse aveți la dispoziție peste 800 de sortimente de marfă vărsată, de la șuruburi și piulițe, până la cuie și dibluri.

Pentru mai multe detalii despre produse și prețuri accesați catalogul de aprilie al Hornbach, direct de pe blogul DIY Bazaar (click pe poză pentru vizualizarea broșurii).

Hornbach, catalog aprilie 2013

Sursă foto: Hornbach

Nu uitați că pentru alte oferte de do it yourself aveți la dispoziție secțiunea de Oferte DIY. Dacă vreți să vedeți strict ce campanii și promoții a mai derulat Hornbach în lunile trecute, accesați secțiunea DIY – Who is who în România/Hornbach. Pentru informații suplimentare despre cele mai mari companii de do it yourself prezente în România, dați click AICI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s