DOUA PLIANTE CU PRODUSE DE LA BRICOSTORE

Actualul catalog Bricostore mai este valabil doar până la finalul lunii. Dedicat lucrărilor de construcție și amenajare, el conține o multitudine de produse, unelte și accesorii potrivite pentru o gamă variată de proiecte. Dacă doriți să vedeți cât mai costă un sac de ciment, fierul pentru construcții, cărămida ori diferitele sortimente de țiglă, accesați catalogul retailerului. Pentru a-l vizualiza dați click pe imaginea de mai jos.

Catalog Bricostore martie 2013

Sursă foto: Bricostore

Dacă sunteți pasionați de grădinărit, puteți răsfoi broșura dedicată activităților de gen. Ea este valabilă până pe data de 21 aprilie. Doar un simplu click pe poza următoare și puteți descărca rapid și ușor catalogul cu articole pentru gărdină de la Bricostore.

Catalog Bricostore martie 2013

Sursă foto: Bricostore

Nu uitați că pentru alte oferte de do it yourself aveți la dispoziție secțiunea de Oferte DIY. Dacă vreți să vedeți strict ce campanii și promoții a mai derulat Bricostore în lunile trecute, accesați secțiunea DIY – Who is who în România/Bricostore. Pentru informații suplimentare despre cele mai mari companii de do it yourself prezente în România, dați click AICI.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s