ARABESQUE – PROFIL DE COMPANIE

Activă de aproape două decenii pe piața distribuitorilor de construcții, compania Arabesque are o carte de vizită impresionantă atât în țară, cât și în străinătate. Iată cum se prezintă pe site-ul propriu:

”Înființată în anul 1994, cu obiect de activitate comerțul cu materiale de construcții, Arabesque s-a dezvoltat continuu, într-un ritm foarte rapid, ajungând astăzi cel mai mare distribuitor de materiale de construcții și finisaje, cu un portofoliu complet de produse și servicii, cu operațiuni atât în plan intern, cât și extern.
Arabesque pune la dispoziția specialiștilor un portofoliu complet de materiale pentru construcții, finisaje și amenajări (peste 30.000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidărie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperișuri (hidroizolații, țiglă ceramică de beton și metalică, șindrilă bituminoasa, plăci ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajări interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolații, tavane casetate, parchet, lambriuri, uși, etc.), instalații sanitare și termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, până la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masă și bucătărie, lemn stratificat, etc.).

Serviciile asigurate cuprind consiliere tehnică de specialitate, fasonarea și debitarea oțelului beton, colorarea vopselelor și tencuielilor decorative, decupare panouri pal și cantuire, transport”. Compania are o forța logistică impresionantă, ce îi permite asigurarea oricăror comenzi în maxim 24 de ore, oriunde pe teritoriul României. În țara, centre comerciale Arabesque sunt la: București, Cluj, Timișoara, Brașov, Constanța, Iași, Craiova, Ploiești, Pitești, Galați, Piatra Neamț, Bacău, Focșani, Tg. Mureș, Oradea și Baia Mare. Furnizorii sunt societăți românești și parteneri internaționali din Germania, Franța, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Spania, Suedia, Cehia, Polonia, Slovacia sau Elveția.

Compania deține în portofoliu peste 10.000 de clienți, mare parte dintre ei având ca principal domeniul de activitate construcțiile.

 

 

Anunțuri

Un gând despre „ARABESQUE – PROFIL DE COMPANIE

  1. Pingback: FIXAREA OBIECTELOR SANITARE | D.I.Y. Bazaar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s