16 MARTIE: ATELIER GRATUIT LA BRICOSTORE

”Printre cele mai cunoscute flori perene sunt narcisele, gladiolele, crinii, lalelele, crizantemele, zambilele, daliile. Acestea se plantează primăvara, iar unele dintre ele necesită scoaterea lor din pământ la venirea iernii, păstrarea la adăpost de îngheț și replantarea în primăvara următoare. Aproape fiecare tip de floare are o varietate de soiuri care înfloresc de primăvara până toamna și care au diverse culori sau mărimi. Mai multe informații despre fiecare în parte poți afla dacă vii alături de noi la atelierul de sâmbătă, 16 martie”. Astfel și-a anunțat Bricostore atelierul din acest weekend. Acesta nu este singurul. Pe 23 martie este pregătit un atelier cu tema ”Pregătirea gazonului”, iar pe 30 un altul despre îngrijirea trandafirilor. 

Atelierele se vor desfășura în magazinele din țară, mai puțin în cele din Arad, Constanța și Drobeta. Dacă doriți să transmiteți părerile sau sugestiile dumneavoastră referitoare la Brico Ateliere o puteți face la adresa de email: client@bricostore.ro. 

Pentru înscrieri la ateliere accesați linkul de REZERVARI. Pentru mai multe informații despre campaniile și promoțiile din magazinele de do it yourself din România, vizitați secțiunea Oferte DIY a blogului. Pentru alte detalii privitoare la produsele și cataloagele Bricostore, vizitați DIY – Who is who în România/Bricostore.

atelier plantare flori

Sursă foto: Bricostore

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s