BAUMAX: ”REDESCOPERA SUFLETUL VERDE AL CASEI TALE!”

Catalogul pentru grădină de la bauMax aduce nenumărate idei de amenajare și întreținere a zonei verzi din jurul casei, de la tipuri de plante și gazon, până la unelte sau mobilier de exterior. Sub deviza ”Redescoperă sufletul verde al casei tale!”, compania de DIY oferă clienților săi o gamă variată de produse, dar și nenumărate sfaturi despre trenduri de sezon și sfaturi de amenajare. În cele 150 de pagini de inspirație veți găsi un calendar al grădinarului, tocmai bun pentru a vă planifica activitățile pentru următoarele săptămâni, dar și sugestii despre cum trebuie să combinați culorile între ele pentru un ambient cât mai reconfortant.

Catalogul nu se adresează exclusiv celor care locuiesc  la curte. În paginile sale veți găsi și produse și idei de decorare a balcoanelor și teraselor, potrivite pentru zilele însorite ce vor veni.

Pentru a vizualiza broșura lunii martie de la bauMax, ediția pentru grădină, dați click pe imaginea de mai jos.

catalog martie 2013

Sursă foto: bauMax

Acesta nu este singurul catalog pe care retailerul îl scoate pe piața în martie. Săptămâna trecută, bauMax a prezentat un pliant cu produse pentru toate tipurile de activități de do it yourself (DIY), pe care l-ați putut consultat direct de pe blogul DIY Bazaar. În cazul în care doriți să revedeți ofertele disponibile sau ați ratat pur și simplu acest număr, dați click AICI. Pentru a vedea și ce alte promoții s-au mai derulat în magazinele bauMax în ultimele luni, accesați secțiunea DIY – Who is who în România/bauMax. Pentru alte campanii din principalele magazine de DIY din întreaga țară, accesați secțiunea de oferte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s