30.000 DE PRODUSE LA OFERTA, LA PRAKTIKER!!

Până pe 6 martie, Praktiker scoate la promoție 30.000 de articole! Dar partea bună de abia acum vine. La produsul preferat (oricare ar fi acesta din cele 30.000), primiți o reducere suplimentară de -15%. Reducerea se aplică o singură dată pentru fiecare client!

Dar iată ce ne-au comunicat în mod oficial reprezentanții companiei:

”Praktiker România a pregătit o promoție inedită pentru clienții care aleg să cumpere produse de DIY din magazinele sale. Pasionații de bricolaj care au idei de amenajare sunt invitați să profite de o ofertă specială în care ei decid promoția. Aceștia au libertatea de a-şi alege produsul pentru care vor beneficia de un discount important din partea Praktiker.

În cadrul campaniei „-15%, TU DECIZI produsul din promoție”, (…) consumatorii care vin în orice magazin Praktiker din Bucureşti şi din ţară vor beneficia zilnic de o reducere de 15% pentru un produs, la alegere, pe care doresc să-l achiziționeze. Promoţia include toate produsele aflate în stocul magazinelor Praktiker – peste 30.000 de articole, indiferent de preţ sau de categoria din care fac parte, cu excepția câtorva produse care vor fi semnalizate în magazin cu bulină albastră”.

Dacă doriți să vedeți ce puteți cumpăra din magazinele Praktiker, puteți răsfoi cel mai nou catalog al retailerului chiar aici, pe blogul DIY Bazaar (unde găsești cele mai noi oferte din sectorul de DIY). Click pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza pliantul cu produse.

diy oferte praktiker februarie martie 2013

Sursă foto: Praktiker

Reclame

Un gând despre „30.000 DE PRODUSE LA OFERTA, LA PRAKTIKER!!

  1. Pingback: ULTIMELE ZILE DIN OFERTA CURENTA A PRAKTIKER | D.I.Y. Bazaar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s