101 ACTIVITATI PENTRU COPII [PARTEA A IV-A]

DIY Bazaar continuă seria activităților pentru copii, tocmai bune de întreprins la orice oră din zi și din seară, chiar în mijlocul sufrageriei. Puteți reciti aici partea Ipartea a II-a și partea a III-a.

31. Faceți planuri și invitații pentru o petrecere. Chiar dacă nu se apropie o zi de naștere sau o aniversare, vă puteți bucura de momente minunate alături de familie și prieteni. Stabiliți lista cu participanții, meniul, decorațiunile și programul. Copiii vor fi peste măsură de încântați de vizita amicilor lor.

32. Jucați X și O. Ușor de înțeles chiar și de către preșcolari, jocul le stimulează spiritul de competiție, dar îi și binedispune.

33. Confecționați propriul puzzle. Tăiați o poza și mai multe bucăți, amestecați-le, iar apoi reconstruiți imaginea. Simplu nu?

34. Inventați propriul joc. Gândiți-vă la obiecte care pot fi asociate între ele, spre exemplu un fruct cu un copac sau o floare cu o frunză. În felul acesta antrenați gândirea logică a celor mici.

35. Înotați în bucătărie. Puneți pe gresie un celofan, apoi umpleți cu apă piscina pe care o luați în fiecare vară la mare. O bălăceală în toiul iernii este senzațională.

36. Creați un decor potrivit pentru cea mai apropiată sărbătoare din calendar.

37. Realizați un circuit pentru mașini cu ajutorul unei role de bandă adezivă. Ridicați covorul și serpuiți prin toată sufrageria. Mașinuțele se vor alinia numaidecât la linia de start.

38. Bateți-vă cu perne. Ce ar mai fi de spus decât ”Să înceapă lupta!!!”

39. Faceți ștampile din mere sau orice alte fructe. Tăiați-le în două, băgați-le în acuarele și imprimați-le pe hârtie.

40. Confecționați o ghirlandă din obiectele pe care micuții le colecționează. Fie că sunt cartonașe, fie că sunt jucării, orice se poate lega pe o panglică multicoloră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s