5 MODALITATI NECONVENTIONALE DE FOLOSIRE A MOBILIERULUI

Găsirea de modalități de refolosire a mobilierului în spații noi face ambientul infinit mai interesant și poate chiar mai funcțional decât este în prezent. Gândind astfel accedeți într-o lumea nouă a mobilei, din care fac parte chiar și piesele vintage, extrem de convenabile. Cam așa suna intro-ul unui articol despre modalități neconvenționale de folosire a mobilierului publicat de www.apartmenttherapy.com. Articolul era însoțit de cinci fotografii de-a dreptul ilustrative.

Introduceți sub biroul cel nou, din sticlă și cu un design modern, un altul mai mic, din lemn și cu multe compartimente. Veți obține o piesă de mobilier nouă, interesantă și extrem de funcțională.

Înlocuiți clasica noptieră de la capul patului cu un birou transparent. O astfel de piesă va străluci odată cu fiecare rază de soare. Pe lângă calitățile estetice, biroul mai poate fi folosit și pentru rezolvarea de mici treburi administrative.

Puneți la capul patului un otoman impunător. Un astfel de taburet poate fi folosit pentru a depozita cuvertura și pernele decorative peste noapte, dar și atunci când ne alegem o nouă ținută.

Ascundeți într-o debara sau un intrând rafturi ori servante. Ele sunt foarte utile pentru depozitare și organizare.

Nu vă temeți să alăturați unui fotoliu o masă suficient de mare cât să iei cina pe ea. Ornată corect, ea poate stiliza cu mult decorul, datorită mixtului de elemente pe care le poate îngloba, de la flori, la cărți sau rame foto.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s