SOLUTII DE ORGANIZARE A BIJUTERIILOR

La fel ca și în cazul designului interior, succesul unei ținute depinde în mare măsură de accesorizare. Pentru asta este important ca toate bijuturiile, gablonțurile, curelele, eșarfele sau ceasurile să fie bine organizate pentru a le găsi ușor ori de câte ori avem nevoie. DIY Bazaar vă prezintă în continuare câteva soluții și sisteme ingenioase de ordonare a accesoriilor.

1. Oglindă, oglinjoară, cine e cea mai frumoasă din țară? Rama unei oglinzi vechi poate fi transformată ușor într-un suport pentru bijuterii. Acoperiți un panou de plută sau un simplu carton cu o bucată de material, apoi înfigeți din loc în loc câteva piuneze.

diybazaar_organizarebijuterii1

Sursa foto: Pinterest

2. Spuneți ”Adio” dulapului de chei. Dacă ați găsi o altă modalitate de organizare a cheilor de la ușă, mașină și birou, nu aruncați dulapul de perete!  Puteți agăța în el toate lanțurile și colierele pe care le dețineți.

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar

Sursa foto: Pinterest

3. O bijuterie de tablou. Sau de cuier…Nu doar operele de artă pot sta în ramă, ci și bijuteriile. Folosind același sistem ca în cazul ramei de oglindă puteți ordona lanțurile și cerceii în doar câteva minute. În același scop puteți utiliza și butoanele unui cuier.

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar

Sursa foto: Pinterest

4. Comoara de pe perete. Vă este de-a dreptul imposibil să găsiți accesoriul dorit de fiecare dată când vă pregătiți să plecați de acasă? Atunci agățați colierele, cerceii și eșarfele într-un dulap de pe peretele dressingului. Fiind dispus pe verticală, nu ocupă spațiu și este mult mai practic decât clasicele cutii de bijuterii, mereu tixite și dezorganizate.

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar

Sursa foto: Pinterest

5. Nu aveți dressing? Nu-i nimic! Un dulăpior de bijuterii poate fi montat oriunde în casă. Pentru că este tot timpul la vedere, vom găsi rapid accesoriul dorit, dar vom fi și obligați să păstrăm ordinea.

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar

Sursa foto: Pinterest

6. Cine a furat plasa din gard? Noi, să facem un suport de organizare a bijuteriilor! Cum? Simplu! Pe spatele unei rame de lemn am montat o bucată de plasă, pe care am agățat cercei, mărgele și eșarfe. Pe lângă utilitatea sa, un astfel de obiect poate fi folosit și pentru decorarea spațiului. Agățând și câteva poze de familie veți da o notă mult mai personală organizatorului de bijuterii.

solutii de organizare a bijuteriilor diy bazaar

Sursa foto: Pinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s