5 IDEI SIMPLE DE AMENAJARE A DORMITOARELOR

Nuanțele nisipii sunt extrem de potrivite pentru dormitoare. Odihnitoare și în același timp foarte chic, tonurile de pământ pot fi integrate cu ușurință în ambientul camerei de dormit. Ele au marele avantaj de a putea fi accesorizate cu culori tari, precum galben, turcoaz sau verde smarald.

Pereții dormitoarelor mai pot fi zugrăviți și în tonuri pastelate de albastru, roz sau lila, recunoscute pentru starea de relaxare pe care o induc.
diybazaar_amenajaridormitoare1

Într-o încăpere cu pereți și podele în nuanțe deschise, puneți culoare din țesături. Așternutul, cuvertura sau draperiile sunt cele care pot da o nouă viață ambientului.

diybazaar_amenajaridormitoare2

Vă place albul? Un dormitor vopsit și decorat integral în alb poate fi de-a dreptul spectaculos. Combinați texturile pentru un plus de rafinament.

diybazaar_amenajaridormitoare4

Dacă aveți un dormitor suficient de mare, de ce să nu îl împărțiți în mai multe zone? Nu vă limitați să faceți acest lucru doar în camera de zi. Astfel, puteți pune la capul patului un cufăr sau un divan ori poate două fotolii scoică în care să stați în fiecare dimineață când priviți către dressing pentru a decide cu ce vă îmbrăcați. Indiferent ce piese de mobilier hotărâți să includeți în amenajare,  nu uitați  un singur lucru: dormitorul nu este un spațiu dedicat exclusiv odihnei. Acolo puteți citi o carte, răsfoi o revistă sau rezolva chestiuni administrative. Cum? Incluzând în camera de dormit un mic birou.

diybazaar_amenajaridormitoare5Dacă vă plac paturile de la hotel și doriți să vă simțiți și acasă ca într-un resort de 5 stele, nu evitați saltelele duble. Acesta este unul dintre marile secrete al paturilor de hotel. Groase și pufoase, ele fac somnul mult mai confortabil decât un pat obișnuit. Accesorizați încăperea cu perdele și draperii ce pornesc chiar din tavan și vă veți simți în propria casă exact ca într-o vacanță.

diybazaar_amenajaridormitoare3Mai multe idei de decorare a dormitoarelor puteți găsi aici.

//Surse poze: Pinterest

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s