PESTI DIN FARFURII DE PLASTIC

diybazaar_slider16.bmp

Vreți să vă implicați copiii într-un nou proiect creativ? Vă dăm noi o idee: pești colorați din farfurii de plastic! Se fac ușor și pot fi folosiți chiar și pentru decorarea camerelor celor mici. Ieftin, distractiv și pe gustul copiilor! Iată un proiect din care toată lumea are ceva de câștigat!

De ce aveți nevoie:

  • farfurii de plastic;
  • foarfecă;
  • pensule și acuarele;
  • marker;
  • lipici;
  • bandă dublu adezivă.

Cum procedați:

Pasul 1:

Tăiați din farfuria de plastic o bucată sub formă de ”V”. Pentru a stabili dimensiunea, imaginați-vă că secționați farfuria în două, apoi fiecare jumătate în trei (deci șase felii egale). Acea a treia parte dintr-o jumătate va trebui tăiată.

Pasul 2:

”V-ul” realizat la pasul 1 îl lipiți exact pe partea opusă locului de unde a fost tăiat (amintiți-vă că am împărțit farfuria în șase felii). Vârful trebuie poziționat la câțiva centimetri de centrul farfurie de plastic, pe spatele acesteia.

Pasul 3:

Cu ajutorul pensulelor și a acuarelelor desenați plasticul după voia inimii. După ce s-a uscat puteți picta și ochii (cu acuarele sau cu un marker obișnuit). Puteți realiza acest pas chiar înainte de a tăia farfuria. Nu este o regulă însă, mai ales că peștii pot fi colorați în fel și chip.

Pasul 4:

Dacă doriți să lipiți peștii pe perete o puteți face cu ajutorul unei benzi dublu adezive. Vor fi ușor de repoziționat, iar când copilul dumneavoastră va dori o nouă schimbare de decor, nu va fi nevoie să refaceți zugrăveala.

diybazaar_pestiplastic//Sursă foto: Google Images

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s