PROIECTE DIY DIN NASTURI VECHI

diybazaar_slider15.bmp

E plină casa de nasturi cu care nu aveți ce face? Dacă ați răspuns afirmativ la această întrebare, ne bucurăm, pentru că v-am pregătit un colaj cu idei DIY tocmai bune de pus în practică rapid și cu resurse puține. În mare nu aveți nevoie decât de nasturi colorați de diverse mărimi, ață, ac și poate lipici.

diybazaar_proiecte_cu_nasturi

Să spunem că vreți să oferiți o felicitare unei persoane dragi, dar nu ați avut timp să treceți pe la librărie. O bucată de hârtie cartonată, adeziv, o mână de nasturi și câteva creioane colorate vă pot scoate din încurcătură. Cum? Foarte simplu! Desenați pe hârtie un trunchi de copac, apoi lipiți nasturii pentru a face coroana. Sau poziționați-i din loc în loc ca și când ar fi un mănunchi de baloane. Nu uitați să le prindeți și câte un fir de ață la bază. Ingenios, nu?

Tot din nasturi mai puteți face un brăduț ornamental. Pe un con de hârtie aplicați unul lângă altul nasturi de diferite mărimi și culori. Tehnica de realizare a conului este aceeași cu cea folosită în cazul bradului din ață de croșetat.

Dacă vă pricepeți la brodat, puteți încorpora nasturii în proiectele dumneavoastră. Sunt tocmai buni pentru a recrea fructe precum cireșe, mere sau struguri.

Ce mai puteți face din nasturi? Un tablou sau poate o geantă pentru fetița dumneavoastră. Pentru mai multe idei priviți cu atenție colajul alăturat.

//Sursă foto: Pinterest

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s