ORNAREA DARURILOR FARA ACCESORII TIPICE DE AMBALAT

Aveți prin casă un singur tip de hârtie de ambalat, dar nicio fundă, niciun pampon, niciun șnur pentru legat… Nicio problemă! Puteți împacheta cadoul într-un mod extrem de atractiv  fără a avea niciunul din aceste lucruri. Cum? Vă spunem imediat.

diybazaar_impachetatcadourislider3.bmp

De ce aveți nevoie:

  • hârtie de ambalat;
  • foarfecă;
  • bandă adezivă transparentă / lipici.

Cum procedați:

Pasul 1:

Tăiați o bucată de hârtie pentru a ambala cadoul. Cum știți cât de mare să fie coala? Calculul e simplu: lungimea x 2 + lățimea x 2 + marginea  x 2 (se lasă circa 5 cm pe lungime și 5 cm pe lățime). Dimensiunile marginilor depind de mărimea efectivă a cadoului. Marja este mai mare dacă împachetăm un storcător de fructe, decât dacă vorbim de un parfum. Pentru fixare folosiți bandă adezivă transparentă sau lipici.

Pasul 2:

Tăiați un dreptunghi cu o lungime de circa 20-25 cm și o lățime de 10 cm. Apoi pliați-l la jumătate și începeți să tăiați fâșii de aproximativ 5 mm pe aproximativ 7/8 din lungime (vezi colajul foto). Odată finalizat procesul, treceți cu foarfeca de-a lungul fiecărei bucăți de hârtie de sus până jos. Asta va face ca fâșiile să se încrețească. La sfârșit nu vă mai rămâne decât să puneți ornamentul  pe cadoul deja ambalat. Pentru asta puteți folosi lipici sau bandă adezivă transparentă.

diybazaar_idei_impachetat11

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s