CUM SA FACI O GHIRLANDA ORNAMENTALA

Sunteți pregătiți pentru un proiect de iarnă? Foarte bine, pentru că astăzi vom confecționa împreună o ghirlandă ornamentală tocmai bună de pus pe ușa de la intrare, pe masa de Crăciun sau oriunde considerați de cuviință prin casă. Ghirlanda din crengi de brad nu este doar un obiect de decor specific sărbătorilor de iarnă, ci și un dar foarte potrivit pentru cei dragi.

diybazaar_ghirlandadeusa

//Sursă foto: Pintrest.

De ce aveți nevoie:

  • o ramă de lemn sub formă de poligon;
  • sârmă;
  • clește;
  • capsator de tapițerie;
  • ramuri de brad și alte ornamente.

Cum procedați:

Pasul 1:

Pe rama de lemn începeți să prindeți una câte una crenguțele de brad cu ajutorul capsatorului. Dacă doriți să faceți o ghirlandă mai bogată, prindeți cu sârmă mai multe ramuri de brad la un loc înainte de a le capsa pe cadrul de lemn.

Dacă nu dispuneți de o astfel de ramă, o puteți înlocui cu un cerc din sârmă sau din paie pe care mai apoi legați ramurile. În această situație, capsatorul nu mai este necesar.

Pasul 2:

Continuați operațiunea până când acoperiți toată forma de lemn cu crengi de brad, apoi începeți să decorați ghirlanda. Puteți folosi globuri, funde, conuri sau orice aveți la îndemână și vi se pare potrivit. Dacă duceți lipsă de inspirație, vă ajutăm noi. DIY Bazaar a realizat o galerie foto cu diverse modele de ghirlande decorative specifice perioadei Crăciunului, pe care o puteți vizualiza aici.

Pasul 3:

De rama de lemn prindeți o sârmă cu ajutorul căreia să ancorați mai apoi ghirlanda pe ușa de la intrare, pe poartă sau pe gard.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s