FURSECURI CU CIOCOLATA

diybazaar_biscuiticuciocolata_slider.bmp

De ce aveți nevoie:

  • 350 g faină;
  • 230 g unt;
  • 200 g zahăr alb;
  • 200 gr zahăr brun;
  • 1 linguriță praf de copt;
  • 2 lingurițe esență migdale;
  • 2 ouă;
  • 1/2 ciocolată amăruie rasă.

Cum procedați:

Pasul 1:

Se amestecă bine untul și zahărul (alb și brun), după care se adaugă oul, vanilia și praful de copt. Continuați să amestecați. Adăugați făina și mixați din nou toate ingredientele până la omogenizare. La final turnați fulgii de ciocolată și mai amestecați încă o data întreaga compoziție.

Pasul 2:

Înainte de a așeza fursecurile, acoperiți tava cu o hârtie de copt. Cu o lingură, la distanță unele de altele, puneți cantități egale din compoziția realizată. Nu trebuie să fie perfecte ca formă, pentru că ele se vor întinde oricum în tavă în timpul coacerii.

Pasul 3:

Se introduce tava la cuptor, unde se lasă circa 20 de minute, la o temperatura de 170 grade C. Chiar dacă sunteți tentați să-i lăsați mai mult fiindcă vi se par moi, nu faceți asta! Riscați să îi faceți prea tari. Fursecurile se scot pe o farfurie lată, într-un singur strat și se lasă la răcit până când se întăresc la exterior. Merg excelent cu o cană de ceai cald!

diybazaar_biscuiticuciocolata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s