DIY – BRAZI ORNAMENTALI DIN ATA DE CROSETAT

diybazaar_brazialtfel15Ne plac decorațiunile pentru că ele sunt cele care dau un plus de personalitate ambientului. De Crăciun, puterea de metamorfozare a decorului este cu atât mai mare cu cât gama de ornamente disponibile este extrem de diversă. Cumpărate sau manufacturate, decorațiunile de iarnă sunt cele care ne introduc cu adevărat în spiritul sărbătorilor, așa că astăzi învățăm cum să facem un brad ornamental din ață de croșetat.

De ce aveți nevoie:

  • hârtie de scris;
  • ață de croșetat;
  • foarfecă;
  • lipici.

Cum procedați:

Pasul 1:

Din hârtia de scris realizați un con. Lipiți-l pe lateral, apoi tăiați surplusul de hârtie de la bază ca în imaginile alăturate. Conul va constitui punctul de plecare pentru proiectul nostru de DIY.

Pasul 2:

Pe conul de hârtie răsuciți de sus până jos ața de croșetat, apoi turnați lipici pentru fixare. Folosiți o sticlă de adeziv cu pipetă, pentru a controla cantitatea aplicată.

Pentru a confecționa un brad din ață nu este nevoie să turnați lipici din abundență. Trebuie doar să puneți câte puțin de-a lungul firului de croșetat.

Pasul 3:

Lăsați proiectul la uscat circa 30-40 de minute. Dacă în momentul în care încercați să scoateți conul de hârtie ața se înmoaie, înseamnă că adezivul fie nu s-a uscat, fie nu a fost turnat în cantitate suficientă.

Atunci când scoateți bradul de pe con nu vă așteptați ca el să iasă precum un capac. Cel mai adesea, hârtia se va coji din interiorul bradului de ață.

Reclame

2 gânduri despre „DIY – BRAZI ORNAMENTALI DIN ATA DE CROSETAT

  1. Pingback: PROIECTE DIY DIN NASTURI VECHI | D.I.Y. Bazaar

  2. Pingback: PROIECTE DIY DIN NASTURI VECHI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s