BRIOSE CU FULGI DE CIOCOLATA

Frumusețea sărbătorilor de iarnă este dată și de gustul senzațional al deserturilor specifice acestei perioade din an. Pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun, ne intrăm în mână cu o rețetă de brioșe cu fulgi de ciocolată.

De ce aveți nevoie:

  • 2 ouă
  • 150 ml iaurt
  • 250 g făină
  • 100-150 g fulgi de ciocolată
  • 100 g zahăr
  • 100 g unt
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • forme / tavă de brioșe

Cum procedați:

Pasul 1:

Bateți ouăle într-un bol de sticlă. Între timp puneți la foc mic într-o tigaie de teflon untul. Când s-a topit, adăugați-l peste ouă, împreună cu iaurtul. Amestecați până când se omogenizează. Apoi turnați făina, bicarbonatul, zahărul și fulgii de ciocolată. Amestecați din nou toate ingredientele.

Pasul 2:

Pe o tavă așezați formele din hârtie. Dacă aveți o formă specială pentru brioșe cu atât mai bine. Turnați conținutul și introduceți-l la cuptor circa 20-25 de minute, la o temperatură de 180 grade.

 Pasul 3:

După ce s-a încheiat procesul de coacere, ornați brioșele după bunul plac. Puteți să cerneți zahăr pudră sau să preparați separat un sos de ciocolată pentru a le glazura.

Pentru inspirație v-am pregătit și o galerie foto cu câteva deserturi ușoare, dar extrem de arătoase pe care le puteți pregăti în zilele reci de iarnă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s