DECORURI NEUTRE DE CRACIUN

Crăciunul e roșu, verde, alb, albastru, auriu, argintiu…Crăciunul are multe colori și poate fi interpretat în foarte multe feluri, în funcție de personalitatea fiecăruia dintre noi. Față de alte sărbători creștine, el abundă în decorațiuni și ornamente.

Dacă însă nu sunteți genul entuziast și nu vă doriți ca locuința dumneavoastră să arate precum coliba lui Moș Crăciun, puteți opta pentru o decorare neutră. Mai precis să alegeți accesorii doar în nuanțe deschise și/sau organice.

Dacă nu doriți să încărcați cromatic ambientul, limitați-vă la câteva ghirlande sau crengi din brad natural. Chiar dacă nu vor fi extrem de evidente din punct de vedere vizual, ele își vor face simțită prezența pe cale olfactivă.

Decor de Craciun in nuante neutre

Nu vreți să ornați o masă în stilul tipic de Crăciun, cu mult roșu, alb și verde? Puteți încerca varianta de mai jos.

diybazaar_decor_neutru_craciun2Sau decorați doar scaunele. Câteva conuri de brad, un glob, o panglică și o bucată de pânză de sac este tot ce vă trebuie

diybazaar_decor_neutru_craciun7Aveți un șemineu? Perfect! Puteți concentra toate decorațiunile de iarnă aici. În felul acesta veți evita să aveți un decor supra-încărcat.

diybazaar_decor_neutru_craciun3

Blănurile și culorile puternice nu sunt pentru dumneavoastră? Nu-i nimic! Crăciunul poate fi și alb. Conceptul de ”white Christmas” este tot mai popular.

diybazaar_decor_neutru_craciun5

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s