SUPORT PENTRU TELEFONUL MOBIL

Deoarece telefonul mobil este o prezență constantă în viața noastră de zi cu zi, fiind un accesoriu de care cu greu ne despărțim, DIY Bazaar s-a gândit că în sezonul sărbătorilor de iarnă merită un mic cadou, nu doar persoanele dragi, ci și smatphone-ul dumneavoastră.

De ce aveți nevoie:

  • o sticlă goală de șampon sau gel de duș;
  • o foarfecă;
  • acuarele / markere colorate / autocolant.

diybazaar_20anidesmsCum procedați:

Pasul 1:

Spălați bine sticla de șampon sau de gel de duș pentru a vă asigura că nu mai există nicio urmă de conținut. În funcție de dimensiunea telefonului stabiliți și mărimea sticlei din care veți confecționa suportul. Spre exemplu, un aparat mobil obișnuit poate încăpea și într-un recipient de 200 ml, însă un smartphone s-ar putea să aibă nevoie de ceva mai mult de atât. O sticlă de la 400 ml până la 750 ml ar trebui să fie de ajuns. Oricum măsurați atât sticla, cât și telefonul mobil înainte de a începe acest proiect.

Pasul 2:

Tăiați gâtul sticlei, apoi partea sa superioară, însă doar cea din față (cam jumătate din înălțimea sticlei). Pe spate, decupați un dreptunghi îndeajuns de mare să poată încăpea stecherul acumulatorului (vezi foto). În felul acesta suportul pentru telefon va putea fi agățat direct la priză, fără teama de a vă împiedica pe undeva prin casă de cablul de la mobil.

Pasul 3:

Desenați, pictați sau îmbrăcați în autocolant suportul din plastic pentru a-i da un aspect mai plăcut. Cel mai simplu ar fi să îl pictați cu acuarele. Se usucă ușor și îl puteți personaliza după placul inimii. Vă puteți pune amprenta personală și cu markere multicolore.

În cazul în care nu aveți răbdare să colorați, puteți îmbrăca suporul într-un autocolant sau un abtibild.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s