SOLUTII DE ORGANIZARE A PANTOFILOR

Mi-a văzut cineva pantofii albaștri? Știți unde îmi este perechea aceea din piele întoarsă? Oare în ce cutie mi-am pus cizmele maro? Vă sună cunoscute toate aceste întrebări? Desigur! Pentru că toți avem probleme atunci când trebuie să organizăm zecile de perechi de încălțăminte din casă.

Suntem obligați să le aranjăm cel puțin de două ori pe an, la începutul sezonului cald și la începutul celui rece. Mereu aceeași bătaie de cap, mereu același spațiu insuficient. Nu și dacă luați în considerare și câteva dintre următoarele soluții.

Dulapul de pantofi din holul casei. Este o variantă la îndemână pentru a gestiona perechile de pantofi pe care le folosiți în mod frecvent. Ce nu vă trebuie în fiecare zi poate sta foarte bine în cutiile din debara. Dulapul de încălțăminte de la intrarea în casă poate fi clasic, cu sertare retractabile sau poate avea o interpretare originală, precum în imaginea de mai jos.

Corpurile supraetajate. Sunt extrem de practice, mai ales dacă au o structură modulară. Ele permit redimensionarea rapidă în funcție de nevoile de stocare.

Rafturile din dressing. Au fost create pentru a permite ordonarea și sortarea obiectelor vestimentare. Cele cu lățimea de 20-25 cm sunt special realizate pentru a depozita încălțămintea fără ambalaj.

Șipcile de pe perete. Fie că le bateți într-o debara folosită stict pentru stocare, fie că le puteți după o ușă, ele sunt o soluție rapidă și deloc costisitoare de ordonare și depozitare a pantofilor cu toc.

Dulapuri cu rafturile retractabile. Sunt ideale dacă nu puteți păstra ordinea pentru mult timp. Închideți ușile și gata! Nu se mai vede nimic! Totuși rafturile retractabile vă ajută să organizați și să găsiți ușor perechile de pantofi de care aveți nevoie.

Polițele din alcov. Aveți un spațiu nefolosit în casă? O debara sau poate un alcov? Puneți-i rafturi de sus până jos și acoperiți-l cu o cortină! Pentru a masca zona de depozitare folosiți o draperie, preferabil dintr-un material din fibre naturale ori dintr-o țesătură netransparentă, care să fie ușor de manevrat.

Rafturi, multe rafturi. Pentru colecționarele de pantofi rafturile sunt cea mai bună soluție de organizare. Fie că lăsați încălțămintea la vedere, fie că o puneți în cutii etichetate cu poza și conținutul lor, vă va fi ușor să găsiți perechea preferată.

Organizatoare pentru spații mari. Aveți un penthouse sau o casă suficient de mare încât să alocați încălțărilor o cameră întreagă? Atunci iată ce puteți face!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s