AMBIENT – PROFIL DE COMPANIE

Înființată în februarie 1993, compania Ambient deține astăzi magazine în București, Sibiu, Brașov, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Deva, Mediaș, Sighișoara, Baia Mare, Tg. Mureș, Gheorghieni, Cluj-Napoca, Bistrița și Năsăud. Ambient comercializează o gamă vastă de produse, de la materiale de construcții, instalații și finisaje, până la scule, utilaje și produse pentru grădinărit.

Compania oferă următoarele servicii: design ceramică, proiectare pentru grădină, service instalații termice, colorare vopsea, închiriere scule și utilaje, transport gratuit, confecționarea de perdele, credite și rate. Totodată, Ambient dă posibilitatea clienților săi să previzualizeze în format 3D propriile proiecte de amenajare, fie c sunt pentru casă ori pentru grădină. O altă direcție de activitate este proiectarea de construcții rezidențiale, industriale și de infrastructură.

În sprijinul clienților săi, Ambient oferă consultanță pentru construire, renovare sau amenajare, coordonând echipele de meșteri și specialiști pregătite să implementeze proiecte diverse.

Periodic, Ambient publică o serie de cataloage cu produse, disponibile aici. Pentru mai multe informații despre companie și oferta sa, accesați site-ul www.ambient.ro.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s