KIKA – PROFIL DE COMPANIA

Unul dintre cei mai mari comercianți de mobilier și decorațiuni din Europa, Kika este o afacere 100% de familie, cu o istorie ce datează încă de la începutul secolului al XX-lea. Primul magazin a fost deschis însă în 1973. Conceptul propus de Kika s-a îmbogățit de-a lungul anilor prin gama ”Cash & Carry”, ce permite clienților să își transporte și monteze singuri piesele de mobilier. Pentru articolele voluminoase, compania a inclus un nou serviciu, cel de închiriere de mașini de marfă.

”Ceea ce la început a fost un simplu magazin, s-a transformat rapid într-un magazin de mobilier şi decoraţiuni ce oferă servicii complete, având o gamă foarte largă de produse şi facilităţi”, se arată pe site-ul Kika România.

În prezent compania are aproximativ 7.700 de angajați și deține 69 de magazine, mare parte din ele fiind în țări est-europene, precum Austria (32), Cehia (7), Ungaria (6), Croația (3), Slovacia (2), Serbia (1) și România (1). În 2011, Kika a deschis prima sa filială ca francizor în Israel. În alegerea locaţiilor pentru plasarea magazinelor sunt preferate zonele comerciale mari, iar lucrările de construcţie se execută în colaborare cu firme locale de specialitate.

Gama de produse conține peste 50.000 de articole. Sub motto-ul „Totul sub acelaşi acoperiş”, Kika mai oferă şi servicii precum livrare, montare, măsurare, proiectare, preluare de mobilier vechi sau racordare la instalaţiile electrice şi de apă. La toate acestea se adaugă consultanța în domeniul mobilierului și al amenajărilor interioare.

Conceptul Kika a fost transpus la scară mondială în anul 2006, odată cu înființarea firmei Kika Franciză. Un sistem logistic bine pus la punct asigură livrarea continuă de mobilier şi de accesorii moderne din toată lumea. Centrul de logistică St. Pölten are o suprafaţă de depozitare de aproape 100.000 m²  şi 30.000 de stelaje pentru depozitare. De aici sunt furnizate lunar circa 41.000 m³ de produse.

Catalogul Kika este disponibil aici.

Anunțuri

Un gând despre „KIKA – PROFIL DE COMPANIA

  1. Pingback: JUBILEUL PRETURILOR LA KIKA | D.I.Y. Bazaar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s