PRAKTIKER – PROFIL DE COMPANIE

Prezent în zece țări europene – Germania, Luxemburg, Ungaria, Grecia, Turcia, Bulgaria, Polonia, România și Ucraina – grupul german Praktiker Bau- und Heimwerkermärkte Holding AG deține în prezent o rețea cu peste 420 de magazine. Cu o suprafață de vânzare de peste două milioane de mp, Praktiker este unul dintre cei mai mari retaileri din sectorul de do-it-yourself din Europa.

 Conform propriului site, ”în România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei, cu cea mai mare reţea de magazine specializate şi cel mai dinamic ritm de expansiune. Înfiinţată în anul 2002, Praktiker România a deschis primul magazin în luna septembrie a aceluiaşi an, în Voluntari, judeţul Ilfov. Tot aici a fost construită şi clădirea unde funcţionează sediul central al companiei. De atunci, Praktiker România s-a dezvoltat într-un ritm foarte dinamic, adăugând noi magazine la reţeaua operată şi mărindu-şi echipa tot mai mult. (…) Reţeaua magazinelor Praktiker este cea mai mare pe piaţa DIY din ţară”.

În prezent, compania numără mai bine de 2.800 de angajaţi şi 27 magazine în întreaga ţară: Bucureşti (3), Cluj-Napoca, Ploiești, Timișoara (2), Brașov, Bacău, Oradea, Constanța, Craiova, Arad, Târgu-Mureș, Satu-Mare, Brăila, Baia Mare, Galați, Târgoviște, Iași (2), Deva, Pitești, Buzău, Piatra Neamț, Focșani și Botoșani.

Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, de la materiale de construcţii, decoraţiuni interioare şi exterior, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice, până la produse pentru grădinărit. Lor li se adaugă o gamă de servicii variate, precum comenzi speciale, combinare cromatică pentru vopsele, servicii financiare, transport, garanţie retur, debitare lemn sau servicii de cusut.

Anunțuri

6 gânduri despre „PRAKTIKER – PROFIL DE COMPANIE

  1. Pingback: IA-TI CARDUL DE FIDELITATE DE LA PRAKTIKER! | D.I.Y. Bazaar

  2. Pingback: ULTIMELE ZILE DIN OFERTA CURENTA A PRAKTIKER | D.I.Y. Bazaar

  3. Pingback: TIPURI DE TAPET DIN CARE PUTEM ALEGE | D.I.Y. Bazaar

  4. Pingback: OFERTE LA 11 ANI DE PRAKTIKER | D.I.Y. Bazaar

  5. Pingback: PROIECT DIY: MOCHETAREA {SFATUL PRAKTIKER}

  6. Pingback: TIPURI DE TAPET DIN CARE PUTEM ALEGE - Antal Cristina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s