JENNIFER ANISTON, CASA DIN BEL AIR, CALIFORNIA

Jennifer Aniston este cunoscută pentru abilitatea sa de a cumpăra ieftin și a revinde mai scump. Apropiații săi spun că nu o face ca pe o afacere, ci pur și simplu are un talent aparte în a obține prețuri bune pentru proprietățile pe care și le dorește. Atunci când vedeta din “Friends” a decis că este vremea pentru o nouă schimbare de decor, a pus ochii pe o casă din vestitul cartier Bel Air, din Los Angeles, California.

Casa a fost proiectată de A. Quincy Jones în anul 1965 și are o suprafață de aproape 800 mp. Listată inițial la 29 de milioane de dolari, Aniston a achiziționat în cele din urmă vila cu 21-22 de milioane, potrivit informațiilor din piață. Construită pe o colină de trei acri, vila are o panoramă de 300 de grade de la oraș către ocean, trecând peste o potgorie.

Casa se remarcă prin camerele mari, cu tavane înalte și pereți de sticlă.

La reputația pe care o are, Jennifer va schimba complet fața acestei proprietăți, atâta vreme cât va locui în ea. În 2011, actrița a mai cumpărat două apartamente în West Village, New York, pentru care a plătit aproape 7 milioane de dolari. Primul său gând nu a fost când se va muta acolo, ci cum le va modifica pentru a-i fi pe plac.

Mai multe imagini cu reședința din California a lui Jennifer Aniston apăsați aici.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s