DECORURI DE NUNTA [GALERIE FOTO]

Nunta este un moment unic în viața oricărei persoane. Multe mirese visează la el ani de-a rândul, imaginându-și-l până în cel mai mic detaliu. Dar când încep să îl plănuiască în adevăratul sens al cuvântului, nu puține sunt cele care își dau seama că visul nu este tocmai vis, iar realitatea se poate transforma rapid în coșmar, din cauza numeroaselor decizii ce trebuie luate.

Tema nunții este cea care dă multe bătăi de cap. De ce? Pentru că trebuie să se identifice cu personalitatea mirilor și totodată trebuie să lase o impresie de neuitat invitaților. Dar câți bani putem cheltui pentru asta? Din experiență, nu pe cât de mult ne-am fi dorit! Închirierea restaurantului, rochia, costumul, muzica, filmarea, ședința foto și ceremoniile consumă mare parte din buget. Așa că în momentul în care se ajunge la capitolul decor și decorațiuni, mare parte din bani au fost cheltuiți deja. Dar o nuntă spectaculoasă nu este neapărat o nuntă scumpă! Trebuie doar să știți să alegeți elemente de efect, pe care să le poziționați cât mai bine pentru a nu-și pierde din valoare.

Iată mai jos câteva idei simple și relativ accesibile din punct de vedere financiar pe care le puteți lua în considerare atunci când plănuiți o nuntă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s