CORONITE DIN FLORI ARTIFICIALE

Pentru că fetițelor le place să fie cochete, astăzi învățăm să facem coronițe din flori. Un accesoriu obligatoriu pentru micuțele prințese, așa că dați atenția cuvenită fiecărui detaliu.

De ce aveți nevoie:

  • flori artificiale (preferabil din mătase);
  • panglică;
  • foarfecă sau clește;
  • gută;
  • ac;
  • lipici.

Cum procedați:

Pasul 1:

Tăiați florile cu ajutorul cleștelui sau al foarfecii, îndepărtând tulpinile. Din cozile rămase, împletiți cadrul coroniței (nu din toate, ci din câte considerați că aveți nevoie pentru diametrul ales).

Pasul 2:

Pe cadrul realizat din tulpinile florilor, răsuciți o panglică de la un capăt la altul. În felul acesta nu se vor mai vedea locurile în care s-au îmbinat cozile și veți evita astfel ca fetița dumneavoastră să se rănească.

Pasul 3:

Acum nu mai trebuie decât să aplicați florile pe cadru. O puteți face cu ajutorul unui tub de lipici sau le puteți coase cu gută de-a lungul panglicii.

PONT: Coronițele de flori pot fi folosite și în amenajarea locuințelor. Agățate la ușă, la fereastră sau oriunde simțiți nevoia de o pată de culoare, acestea pot revitaliza rapid spațiile de locuit. Florile artificiale nu se deteriorează ușor, așa că le puteți utiliza și pentru a vă orna terasele sau balcoanele. În cromatica aleasă – roșu, galben, cărămiziu – ele merg de minunte într-un decor tomnatic. În nuanțe pastelate, veți aduce primăvara mai repede în casele dumneavoastră!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s