NOUL CATALOG IKEA, EDIȚIA 2013

Ikea și-a lansat la începutul acestei săptămâni catalogul pentru anul 2013. La 62 de ani de la lansare, el are astăzi nu doar o variantă tipărită, ci și una digitală, ce poate fi accesată direct de pe smatphone. Deviza acestei ediții este „Dă o nouă viață casei tale”. În cele 328 de pagini ale sale pot fi găsite atât produse consacrate, cât și propuneri noi, în tot cu actualele tendințe.

Potrivit imobiliare360.wordpress.com, „cei care nu mai au răbdare până când le va fi livrată varianta tipărită, Ikea le pune la dispoziție o variantă digitală a catalogului său, ce poate fi descărcă direct de pe site. În acest an, compania mai vine cu o noutate pentru pasionații de noi tehnologii: aplicația Ikea Catalogue App! Cu ajutorul său, utilizatorii pot descărcat broșura direct în memoria smartphone-ului lor, accesând-o astfel ori de câte ori sunt în căutarea unui produs sau a unei idei de amenajare. Aplicația va anima întreaga experiență cu clipuri video și galerii foto 3D interactive. Mai mult decât atât, ea va permite scanarea produselor prezentate și accesarea de noi date despre designer sau despre modul de fabricare și asamblare.

În fiecare an, catalogul are o tematică anume. În 2013, compania a ales să celebreze pasiunea sa pentru textile și, cum se putea altfel, decât prin culori vii și îndrăznețe. Țesăturile au fost selectate și datorită versatilității lor, a modului rapid și facil în care pot transforma o amenajare, fără a fi nevoie de prea mulți bani.

Prețurile prezentate în catalog includ TVA, sunt maxime și sunt variabile în perioada 1 septembrie 2012 – 25 august 2013. Periodic însă, Ikea aplică reduceri la diferitele game de produse pe care le comercializează. Potrivit companiei, la 62 de ani de la prima apariție a catalogului, Ikea a ajuns să distribuie peste 211 milioane de exemplare în aproape întreaga lume”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s