CAND MANCAREA IA FORMA DE INIMA

Cum să nu ai chef să manânci dimineața când micul dejun are formă de inimă? Mici sau mari, vom fi cu siguranță tentați să încercăm ouăle fierte (dacă arată astfel), chiar dacă n-au fost niciodată preferatele noastre.

De ce aveți nevoie:

  • ouă;
  • creioane sau bețișoare de mâncare chinezească;
  • hârtie cartonată sau pânză;
  • elastice de bani.

Pasul 1:

Se pune oul la fiert și se lasă circa 5 minute (se scoate când gălbenușul s-a întărit).

Pasul 2:

După ce oul s-a răcit îndeajuns cât să fie manevrabil, se așează în bucata de hârtie sau pânză.

Pasul 3:

Se pune bățul deasupra și se fixează la capete cu ajutorul elasticelor de bani.

Pasul 4:

Se lasă oul 2-3 minute în dispozitivul improvizat, apoi se scoate și se taie. Et voila! Ouă în formă de inimă! Mai simplu de atât nu se poate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s