LA MULȚI ANI, ÎN STIL HAND-MADE

Vă mai aduceți aminte de vremurile în care de sărbători sau de zilele noastre de naștere primeam în dar felicitări? Adesea însemnau mai mult decât orice alt lucru! Momentul acela în care deschideați cu emoție plicul era de-a dreptul aparte. Nu știai ce ai să găsești, nu știai ce ai să citești, dar cu siguranță știai că este ceva frumos. Cum altfel poate fi o felicitare? Iar dacă ea era făcută de o persoană dragă, era cu atât mai valoroasă. Pentru că știu că multora ne este dor de acele trăiri, vă invit astăzi să învățăm să facem împreună felicitări hand-made.

De ce aveți nevoie:

  • hârtie cartonată (diverse culori);
  • hârtie creponată (diverse culori);
  • panglici;
  • accesorii de bricolaj (se găsesc în hypermarketuri la standul de papetărie);
  • lipici;
  • foarfecă;
  • riglă;
  • creion.

Pasul 1:

Măsurați cartonul și hârtia crep0nată și tăiați-le la dimensiunile dorite. Dacă sunteți la primul proiect de acest gen și vă este prea greu să decideți mărimea fiecărui element în parte, optați pentru un set de bricolaj, ce se poate cumpăra din aproape orice hypermarket. Acolo veți găsi tot ce vă trebuie, de la hârtie cartonată, până la diverse accesorii, gen paiete, mărgele sau panglici.

Pasul 2:

Tăiați bucățile de hârtie și aplicați pe spate lipiciul, apoi suprapuneți-le rând pe rând. Așteptați câteva secunde să se usuce înainte de a trece mai departe.

Pasul 3:

Odată realizată baza felicitării, dați frâu liber imaginației și combinați accesoriile de bricolaj între ele. Felicitarea model a fost realizată pentru ziua de naștere a unui prieten. Cromatica, precum și restul elementelor au fost alese în concordanță cu personalitatea destinatarului.

Pasul 4:

Bucurați-vă de ce ați realizat și alocați-vă câteva momente pentru a găsi inspirația și a scrie câteva gânduri din suflet, la fel cum a fost făcută și felicitarea.

Pasul 5:

Odată realizată prima felicitare nu mai aveți decât un singur lucru de făcut: apucați-vă de următoarea. Într-o lume aproape acaparată de produse digitale, gestul dumneavoastră nu va trece neobservat.

Felicitările hand-made pot fi și o bună modalitate de petrecere a timpului liber împreună cu cei mici. Stimulați-le creativitatea cu seturi de bricolaj și veți fi de-a dreptul uimiți de ce lucruri minunate pot ieși din mintea lor crudă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s