SIMPLU SI LA INDEMANA: AMENAJARE LA MINUT!

Personalitatea unei case stă în accesoriile și în decorațiunile sale. La locul potrivit, fiecare pată de culoare, fiecare element, oricât de mic ar fi, poate schimba întregul aspect al casei. Nu este nevoie de lucruri scumpe ori avangardiste pentru a da un suflu nou locuinței dumneavoastră. Obiecte vechi, dosite prin vreun colț al camerei, pot fi reinterpretate și integrate în decor. La fel de bine puteți opta pentru stickere, potpourri sau lumânări parfumate pentru a revitaliza aspectul oricărei încăperi. Nu vă temeți să experimentați! Obiecte pe care în mod normal le-ați folosi într-o anumită încăpere pot fi reinventate și utilizate în locuri în care altfel nici nu v-ați fi gândit. 
Spre exemplu vazele, ținute goale în cea mai mare parte a timpului, pot fi umplute cu scoici, pentru un aer marin.

Ramele nu sunt doar pentru fotografii! O invitație de nuntă poate fi păstrată pentru totdeauna alături de alte obiecte cu valoare sentimentală.

Lumânările, fie că sunt puse în sfeșnice sau direct pe mobilă, dau o tentă romantică încăperii cât ai bate din palme. Dacă sunt și parfumate puteți face și puțină aromaterapie!

Potpourri-urile sau florile artificiale dau un aer vesel și primăvăratic casei, indiferent de anotimp. Pentru cei care nu au îndeajuns timp la dispoziție pentru a îngriji plante naturale, ele sunt un foarte bun substitut. Pastelate sau în tonuri aprinse, florile înviorează rapid atmosfera din casă. Un alt avantaj este și costul foarte scăzut! Un motiv în plus să luați în cosiderare achiziția de flori articifiale atunci când doriți să dați o pată de culoare locuinței dumneavoastră!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s