PINGUINI ÎN MENIU!

Mâncarea nu trebuie să fie doar gustoasă, ci și arătoasă! Mai ales pentru cei mici, care ezită adesea să încerce alimente noi, dacă nu par  ”prietenoase”. Pinguinii din măsline și cremă de brânză le vor fi cu siguranță pe plac!

De ce aveți nevoie:

  • măsline mari și mici, fără sâmburi;
  • brânză la pachet;
  • morcov.

Această prezentare necesită JavaScript.

Odată strânse toate ingredientele se trece la treabă! Luați măslinele mari, ce vor constitui corpul pinguinului, și faceți o fantă, ca un portofel, în interiorul lor. Introduceți crema de brânză într-un blender și pasați-o până când devine pastă, apoi, cu ajutorul unei pungi de ornat sau a unui cuțit, băgați brânza în interiorul măslinelor mari. Tăiați morcovul circular, iar în fiecare bucată crestați un ”V”. Acestea sunt picioarele. Capul se face din măslinele mai mici, prin introducerea în mijlocul lor a unei bucăți de morcov, pe post de nas. Capul, corpul și picioarele pinguinului se prind între ele cu ajutorul unei scobitori. Poftă bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s